Van 26 t/m 28 september treft u ICT Group op de Electronics & Applications (E&A) beurs in de Jaarbeurs Utrecht. E&A is de vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving.

Vanuit ICT Goup zijn we vertegenwoordigd door het team van ICT Electronics, een productentak binnen ICT Group. Met een klein en flexibel team zijn we betrokken van A tot Z om onze klanten optimaal te ontzorgen. Hierbij richten we ons op de ontwikkeling en assemblage van embedded producten gedurende de gehele lifecycle van het product. ICT electronics heeft hierbij een focus op zowel software (board support package & applicatie), hardware als behuizing. Kwaliteit hebben we hoog in het vaandel en we zijn goed in complexere systemen zoals Linux en QT.

Tijdens de beurs demonstreren wij onze producten ‘Electronics’ en ‘Motar’.

Electronics

Met onze elektronica producten IoT gateway en embedded controllers maken wij machines slimmer en connected. Uw innovatiekracht groeit, uw ontwikkelkosten dalen en uw time-to-market is kort. U bent klaar voor de toekomst, smart en connected. Door onze specialistische kennis van software én hardware maken we machinebesturing toekomstbestendig.

Meer info over Electronics

 

Motar (From Model to Target)

Modelleer met Motar uw automotive software zonder dat u over ontwikkelvaardigheden hoeft te beschikken. Ideaal voor bedrijven die sterk zijn in engineering van (off-highway) voertuigen.

Meer info over Motar

 

Aanmelden

U kunt zich via de knop hieronder gratis aanmelden voor de beurs.

Aanmelden

Meer informatie?

Neem contact op met onze experts:
Koen Peppelman

Koen Peppelman

Business Unit Manager
+31 (0)627 087 348
Arjan Kleiboer

Arjan Kleiboer

Sr. Business Development Manager - ICT Electronics