Met een klein en flexibel team zijn we betrokken van A tot Z om onze klanten optimaal te ontzorgen. Hierbij richten we ons op de ontwikkeling en assemblage van embedded producten gedurende de gehele lifecycle van het product.

Klantspecifieke producten

ICT electronics heeft een focus op zowel software (board support package & applicatie), hardware als behuizing. Kwaliteit hebben we hoog in het vaandel en we zijn goed in complexere systemen zoals Linux en QT. De producten zijn veelal klantspecifiek en op maat gemaakt. 

Product development proces

Het product development proces bevat diverse fases. Vanaf requirements en specificaties via ontwerp en engineering tot prototype fase en uiteindelijk de veldtest en acceptatie. Uiteraard bevat ieder einde van een fase een test en afstemming met de opdrachtgever. Hierna gaat het product in productiefase (serieproductie), waar gedurende de complete lifecycle door ons service verleend wordt. Dit gebeurt middels ons specifieke lifecyclemanagement, waarin we de complete productie van de producten jarenlang voor onze klanten uit handen nemen.

Product development process

Lange termijn partnerships

Met een klein en flexibel team zijn we betrokken van A tot Z om de klant optimaal te ontzorgen. Naast product development denken we mee in het gehele traject. We staan voor lage ontwikkelkosten en hoge innovatiekracht, denken mee in de requirements fase, zorgen voor security updates en verzorgen het volledige lifecycle management beheer. Op die manier gaan we voor lange termijn partnerships.

Team ICT Electronics

Daarnaast profiteert ICT Electronics van de ruim 40 jaar ervaring van ICT Group in (embedded) software voor machinebouwers en toeleveranciers in de machinebouw, agrarische sector, verpakkingsindustrie, koeltechniek en verspanende industrie. 200.000+ machinebouwers zetten onze elektronica producten in voor machinebesturing.

Competenties

  • Hoog opgeleid en met ervaring in embedded, applicatie en Cloud.
  • Veilige en innovatieve oplossingen door uitgebreide technische kennis en ervaring in HMI en machinespecifieke besturing.
  • Klantspecifieke en kwalitatieve producten en diensten.

Wat ons onderscheidend maakt

  • Verstand van software en hardware
  • Hoge innovatiekracht
  • Lage ontwikkelkosten
  • Verkorte time-to-market
  • Volledig lifecycle beheer product
  • Regionaal geori├źnteerd
  • Updates voor security

Meer informatie?

Neem contact op met Koen Peppelman

Stuur een mail Maak een connectie
Koen Peppelman