Woensdag 18 en donderdag 19 oktober treft u ICT Group op de All About Automation beurs in Düsseldorf. All About Automation is de regionale beurs voor industriële automatisering in Noordrijn-Westfalen in Duitsland.

Vanuit ICT Goup zijn we vertegenwoordigd door het team van ICT Electronics, een productentak binnen ICT Group. Met een klein en flexibel team zijn we betrokken van A tot Z om onze klanten optimaal te ontzorgen. Hierbij richten we ons op de ontwikkeling en assemblage van embedded producten gedurende de gehele lifecycle van het product. ICT electronics heeft hierbij een focus op zowel software (board support package & applicatie), hardware als behuizing. Kwaliteit hebben we hoog in het vaandel en we zijn goed in complexere systemen zoals Linux en QT.

Electronics

Met onze elektronica producten IoT gateway en embedded controllers maken wij machines slimmer en connected. Uw innovatiekracht groeit, uw ontwikkelkosten dalen en uw time-to-market is kort. U bent klaar voor de toekomst, smart en connected. Door onze specialistische kennis van software én hardware maken we machinebesturing toekomstbestendig.

MEER INFO OVER ELECTRONICS

 

Aanmelden

U kunt zich via de knop hieronder gratis aanmelden voor de beurs.

AANMELDEN

Meer informatie?

Neem contact op met onze experts:
Koen Peppelman

Koen Peppelman

Business Unit Manager
+31 (0)627 087 348
Arjan Kleiboer

Arjan Kleiboer

Sr. Business Development Manager - ICT Electronics