Motar is op dit moment beschikbaar voor de TTTech Auto TTC 500- en TTC 2300-serie. In dit kader werken we nauw samen met TTTech Auto. Dit staat garant voor een naadloze integratie van onze Motar-software op de door TTTech aangeleverde hardware.

TTTech Auto TTC 500

De TTC 500-serie bestaat uit geavanceerde veiligheidscontrollers die speciaal zijn ontworpen met het oog op uiteenlopende, hoogwaardige toepassingen van de toekomst, zoals bouw- en landbouwmachines. Deze hoogwaardige controllers met een krachtige dual-core ARM Cortex®-R4 lockstep-processor worden beschermd door een compacte autobehuizing die geschikt is voor extreme omstandigheden.

De uitgebreide I/O-set met diverse configuratiemogelijkheden maakt de TTC 500-regelaars geschikt voor een groot aantal geavanceerde toepassingen. Zo kan bijvoorbeeld een groep van 8 I/O-pinnen afzonderlijk worden geconfigureerd voor gebruik als spanningsuitgang, digitale uitgang of analoge ingang. Een andere mogelijkheid is om met een van de TTC 500-veiligheidscontrollers een centrale architectuur voor het gehele voertuig op te bouwen.

De TTC 500-regeleenheden zijn verkrijgbaar in vijf varianten – TTC 508, TTC 510, TTC 540, TTC 580 en TTC 590 – met verschillende I/O-sets en interfaces om te voldoen aan de verschillende eisen die OEM's aan hoogwaardige controllers stellen.

ECU

TTC 500

 • 96 I/O's met meerdere configuratiemogelijkheden
 • Maximaal 7 CAN-interfaces
 • Configureerbaar CAN-eindpunt
 • Ethernet/BroadR-Reach®
 • Aluminium autobehuizing voor extreme gebruiksomstandigheden
 • Totale spanning tot 60 A
 • Door TÜV gecertificeerde controllers volgens SIL 2 (EN 61508) / PL d (EN ISO 13849) / AgPL d (ISO 25119)* / ASIL C (ISO26262)*
 • Groepsgewijze output-uitschakeling
 • 32-bits 180-MHz dual-core lockstep
 • Floating-Point-Unit
 • Maximaal 2,3 MB RAM / 32 MB Flash

TTTech Auto TTC 2300

De TTC 2300-serie is het eerste onderdeel van een complete, schaalbare reeks controllers die speciaal zijn ontworpen met het oog op de nieuwe generatie sterk geautomatiseerde en slimme voertuigen.

De grote verwerkingskracht, de snelle connectiviteit en het omvangrijke geheugen maken de robuuste elektronische regeleenheden (ECU's) tot de ideale keuze voor geavanceerde elektronische architecturen en voor toekomstige automatiserings- en assistentiesystemen. De ECU's zijn ontworpen voor gebruik in zware bedrijfsomgevingen en werken onder extreme omstandigheden en temperaturen.

Door de innovatieve functies in slimme voertuigen moeten er meer gegevens worden verwerkt en opgeslagen. Daarom is de TTC 2300-serie uitgerust met een groot intern en extern geheugen. De nieuwste hoogwaardige CPU van Infineon, de AurixTM TriCoreTM van de tweede generatie, biedt de juiste rekenkracht, waardoor deze klaar is voor de voertuigen van de toekomst.

Flexibiliteit en connectiviteit voor geavanceerde voertuigfuncties en assistentiesystemen worden gewaarborgd door een uitgebreide reeks in- en uitgangen (I/O) en diverse interfaces, zoals CAN en Ethernet. De uiterst flexibele I/O's maken de controllers tot de perfecte, kosteneffectieve oplossing voor een groot aantal toepassingen. De ingangen kunnen worden geconfigureerd voor verschillende sensortypen, terwijl de uitgangen kunnen worden gebruikt om hydraulische kleppen, elektrische motoren, lampen of leds te regelen.

De ECU verzamelt gegevens van analoge, digitale en slimme sensoren en kan via 100 Mbit/s Ethernet snel en efficiënt communiceren met andere componenten in het voertuig, bijvoorbeeld met een telematica-gateway om de verzamelde gegevens naar de cloud te uploaden.

Elektrificatie is een snelgroeiende trend die voor hele sectoren gevolgen zal hebben. De H-Bridge-functionaliteit, die in de TTC 2300-productfamilie beschikbaar is, regelt op een efficiënte manier diverse elektrische motoren die in voertuigen kunnen worden gebruikt. Dit verbetert niet alleen de nauwkeurigheid van het voertuig, maar leidt ook tot een groter aantal geëlektrificeerde voertuigfuncties voor meer duurzaamheid.

TTC 2300

TTC 2300

De TTC 2300-serie maakt het gemakkelijker om innovatieve, aan veiligheid gerelateerde functies te introduceren, verlaagt de kosten van het testen en valideren van voertuigen en helpt fabrikanten om moderne voertuigarchitecturen te blijven leveren.

Lees hier meer over:

Productspecificaties

Connectivity

Meer informatie?

Neem contact op met onze experts
Koen Peppelman

Koen Peppelman

Business Unit Manager ERD Products
Johan van Uden

Johan van Uden

Business Development Manager
+31(0)6 2532 1119