Om Motar met de Cloud te verbinden, uw model op afstand te flashen en belangrijke voertuiggegevens uit te lezen, bieden ICT Group en TTTech de TTConnect Wave oplossing. Met de TTConnect Wave hardware in uw voertuig is het mogelijk om over-the-air updates te doen, uw gehele wagenpark te lokaliseren en te controleren.
Connectivity

TTConnect Wave

TTConnect Wave is een hoogwaardige, robuuste IoT-gateway die is ontworpen en geproduceerd om uw voertuig of machine via draadloze of cellulaire interfaces met de cloud te verbinden. Het apparaat biedt standaard interfaces in voertuigen zoals Ethernet, USB en CAN naast de draadloze en cellulaire interfaces. Het is ontworpen om in extreme omstandigheden te functioneren, met een breed temperatuurbereik en IP67/IP69K classificatie.

TTConnect Wave biedt een naadloze en transparante verbinding met het TTConnect Cloud Service-platform. De gateway maakt toepassingen mogelijk die variëren van eenvoudige machinegegevensbewaking en datalogging tot meer geavanceerde functionaliteiten zoals prognostiek en voorspellend onderhoud.

Lees hier meer informatie over: 

Producspecificaties

ECU Controllers

Meer informatie?

Neem contact op met onze experts
Koen Peppelman

Koen Peppelman

Business Unit Manager ERD Products
Johan van Uden

Johan van Uden

Business Development Manager
+31(0)6 2532 1119