Nieuwe functionaliteiten toevoegen aan een bestaand voertuig
Project

Nieuwe functionaliteiten toevoegen aan een bestaand voertuig

  • 1 februari 2021
  • 3 minuten

 

Conmeq ontwerpt elektrische mini-loaders van scratch af aan. Dankzij ICT’s Motar-platform kon de software aanzienlijk sneller ontwikkeld worden. Nu is het tijd voor een volgende stap.

Dankzij de model-based development tool kon software direct vanuit het getekende model naar productie gebracht worden, zonder dat er sprake was van code schrijven. Deze oplossing zorgde voor een verkorte time-to-market. Daarnaast is Conmeq in staat om razend snel nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan hun bestaande voertuig.

De AS-15 mini-loader van Conmeq, welke oorspronkelijk gebouwd is om vanaf de machine bediend te worden door een operator, is met behulp van het Motar-platform binnen één werkdag volledig afstand bestuurbaar gemaakt. Natuurlijk staat bij zo’n ontwikkeling de veiligheid voorop, en dankzij het modulair opgebouwde model waarmee de machine geprogrammeerd is, was het mogelijk om binnen één dag op een veilige manier functionele blokken toe te voegen aan de software van de machine. Dit levert een enorme meerwaarde op. Vooral omdat het implementeren van nieuwe functies op een dergelijke machine via een traditionele ontwikkelmethode vaak dagen, zo niet weken kost. Met behulp van Motar is dit dus vele malen sneller te realiseren.

Meer informatie?

Neem contact op

Stuur een mail Maak een connectie
ICT Group Kantoor