Van 24 t/m 27 september treft u ICT Group op de WOTS 2024. De World of Industry, Technology & Science presenteren de grootste Industriële vakbeurs van de Benelux in de Jaarbeurs Utrecht,

WOTS 2024

De World of Industry, Technology & Science presenteren de grootste Industriële vakbeurs van de Benelux: de WoTS 2024. Registreer je vanaf april 2024, bezoek de beurs, dompel je onder in kennis en innovatie en laat je verrassen. Van 24 t/m 27 september 2024 is Jaarbeurs Utrecht het bruisende hart van de Benelux. Innovatie, creativiteit, techniek en industrie bundelen hun krachten om jou de wereld van morgen te laten zien.

Vanuit ICT Group zijn we vertegenwoordigd door het team van ICT Electronics, een productentak binnen ICT Group. Zij zullen vertegenwoordigd zijn in de World of Electronics, Stand nr 9C063 - Hal 9. Met een klein en flexibel team zijn we betrokken van A tot Z om onze klanten optimaal te ontzorgen. Hierbij richten we ons op de ontwikkeling en assemblage van embedded producten gedurende de gehele lifecycle van het product. ICT electronics heeft hierbij een focus op zowel software (board support package & applicatie), hardware als behuizing. Kwaliteit hebben we hoog in het vaandel en we zijn goed in complexere systemen zoals Linux en QT.

Electronics

Met onze elektronica producten IoT gateway en embedded controllers maken wij machines slimmer en connected. Uw innovatiekracht groeit, uw ontwikkelkosten dalen en uw time-to-market is kort. U bent klaar voor de toekomst, smart en connected. Door onze specialistische kennis van software én hardware maken we machinebesturing toekomstbestendig.

MEER INFO OVER ELECTRONICS

Meer informatie?

Neem contact op met onze experts:
Koen Peppelman

Koen Peppelman

Business Unit Manager
+31 (0)627 087 348
Arjan Kleiboer

Arjan Kleiboer

Sr. Business Development Manager - ICT Electronics